About Me

Salam kepada pembaca,Namaku Jamilah Binti Surat. Aku seorang suri rumah sepenuh masa buat masa kini. Duniaku adalah anak-anak dan menjahit adalah kegilaanku. Aku sangat berbangga berpuas hati bila memakai baju jahitan ku sendiri, juga baju untuk anak-anak, suami serta keluargaku. Aku juga sangat gembira bila aku dapat menyelesaikan masalah orang yang inginkan jahitan yang halus, selesa dan fesyen yang di ingini.

Dari kesinambungan blogku http://milacollections.blogspot.com/ yang telah mula mendapat sambutan aku ciptakan pula blog untuk keperluan ibu hamil, ibu menyusu dan keperluan anak-anak dari seawal usia dilahirkan dan aku namakan blog ini, milakidscollections.

Untuk lebih fokus dan bergerak lebih maju lagi aku daftarkan milakids collections ini kepada sebuah perniagaan berdaftar bernama " mila kids & collections" dan akan mengorak langkah lagi bila beroperasinya kiosk aku di "a-mart Kempas" pada bulan Februari 2010 setelah genap setahun aku jalankan perniagaan online yang dulunya hanya suka-suka dan untuk mengisi masa lapang.Harapanku mudah-mudahan aku dapat membantu ibu hamil, ibu menyusu dan ibu-ibu lain menyelesaikan masalah mereka mencari barang keperluan untuk anak-anak mereka. Kepada kengkawan yang ingin mendapatkan barang keperluan disini sebagai hadiah saudara-mara juga sangat di alu-alukan.

Setelah hampir 3 bulan menjalankan perniagaan secara Offline.. inilah kiosk yang aku miliki.Harapanku juga mudah-mudahan mila kids & collections bergerak lebih maju lagi ke hadapan selaras dengan perkembangan fesyen masa kini dan bagi merealisasikan sebuah harapan ku yang mengunung untuk anak-anak ku tersayang... insyallah.